пʼятницю, 25 грудня 2015 р.

Флеш-семінар

24 грудня 2015 року Науково-методичним центром проведено флеш-семінар для бібліотекарів навчальних закладів міста з теми: «Креативна бібліотека».
Тема семінару дуже актуальна, адже на сьогодні недостатньо просто володіти професійними знаннями та вмінням.
Необхідно професійно вдосконалюватись, навчатись новому, творчо та креативно  підходити до бібліотечного обслуговування.
Завдання семінару – згенерувати якомога більше  професійних ідей для подальшого застосування  в практичній діяльності.
Учасники семінару ознайомились з креативними технологіями бібліотечної роботи, досвідом, в тому числі, і зарубіжних колег щодо креативної популяризації книги, бібліотеки.(Холодуліна Н.І., методист НМЦ). Презентація "Креативна бібліотека".
Здатність творити, створювати та впроваджувати  щось нове, цікаве, нестандартне, оригінальне неможливе без творчого підходу кожного окремого бібліотекаря. Для вдосконалення таких   якостей було проведено тренінг з теми: «Креативність, як внутрішній ресурс людини», який складався з багатьох цікавих вправ. (Андрущенко О.О., методист НМЦ).
Підведення підсумків семінару пройшло у дружній, творчій атмосфері. Кожен учасник взяв з собою частину гарного настрою, позитивних емоцій, креативних ідей.

Фотоальбом

3 коментарі:

Л. Немашкало сказав...

Флеш-семінар виявився дуже цікавим, корисним як з теоритичної точки зору так і з практичної. Особливе враження від психологічного тренінгу, який виявив творчі здібності колег, їх здатність до креативності. Семінар допоміг переконатися у наявності креативного потенціалу у колег і здолати невпевненість у власних здібностях. Час пролетів непомітно і кожен відчув приплив енергії і позитиву. Майже всі колеги виявили бажання проводити подібні семінари з психологічним практикумом і надалі.

Зоя Тихоненко сказав...

Очень понравилось, спасибо. Ждем новых испытаний. НМЦ - "рулит". Наталия Холодулина, Алена Андрущенко - двигатели прогресса. С наступающим Новым годом! Всех благ!

Ваш библиотекарь сказав...

Флеш-семинар прошел легко и не принужденно, а это самое главное и в работе, и в жизни. Было интересно, увлекательно и время пролетело не заметно. Спасибо большое нашим руководителям и коллегам за креативное участие. Всех с праздниками и благ в новом году.