пʼятницю, 22 жовтня 2021 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Шановні колеги!

З 1 жовтня стартував Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек "Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності". 

Не дивлячись на карантин, організацію роботи закладів освіти в різних режимах, шкільні бібліотекарі спланували і проводять заходи з краєзнавчої тематики в межах Місячника.

Для поширення інформації з проведення заходів в межах Місячника рекомендуємо розміщувати матеріали з досвіду бібліотек (фотозвіти, колажі, буктрейлери, презентації, відеоролики флешмобів, майстер-класів тощо) у вебресурсах закладів освіти, бібліотек, а також у групі Facebook "Шкільні бібліотекарі Запорізького краю" (https://www.facebook.com/groups/1052201361971388) та в колективному онлайн-альбомі "Миттєвості Місячника в Запорізькій області" (https://photos.app.goo.gl/6c7xeCuAABM2apvJ9).

Також запрошуємо бібліотекарів, вчителів та учнів долучитись до обласних заходів: створення віртуальної скарбнички з краєзнавства та оформлення веб-енциклопедії письменників Запорізького краю. Для цього пропонуємо уважно переглянути сторінку «Обласні заходи Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек,  2021» на ЗапоВікі за посиланням: http://surl.li/alnbs 

Звертаємо вашу увагу на особливості оформлення в цьому році інформації/звіту про проведення Місячника у закладі освіти, яка здійснюється за допомогою онлайн-форми (див. сторінку «Обласні заходи Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, 2021» на ЗапоВікі).

ВСІМ ТВОРЧИХ ІДЕЙ ТА УСПІХІВ!

Немає коментарів: