четвер, 19 травня 2016 р.

Засідання ММО

19 травня 2016 року в ЕБГ "Гармонія" відбулося засідання міського методичного об’єднання бібліотекарів ЗНЗ та ПНЗ за темою: "Шкільна бібліотека – територія розвитку творчих здібностей читачів". На якому були розглянуті такі питання:



2. Інформаційні продукти шкільної бібліотеки.

3. Організаційні питання.
     На засіданні ММО бібліотекарі  розглянули алгоритм та пам’ятку підготовки та проведення майстер-класу. На прикладі проведення Book-слему ознайомилися з новим форматом зацікавлення книгою.
     Були представленні книги у формі змагання з урахуванням аспектів літературознавства, педагогіки, психології та соціології.  Слемерами виступили: Заболотна Н.І., завідувач бібліотеки ЕБГ «Гармонія»;  Рубінська Н.П., бібліотекар ЕНВК "ЗНЗ-МНВК"; Тихоненко З.М., бібліотекар  ЕЗОШ №7;  Липська О.І., завідувач бібліотеки ЕЗОШ №4. Суперечки та обговорення журі змінювала повна тиша у глядацькій залі. Зрештою, підрахувавши бали, визначили переможця.
     При розгляді другого питання ММО вирішили, що в умовах інформатизації школи і суспільства першочерговим завданням для шкільних бібліотек є створення інформаційних продуктів, які допоможуть зробити бібліотеку більш доступною, привабливою та ефективною.

Немає коментарів: