четвер, 14 травня 2020 р.

Засідання ММО

Шановні колеги! 
Запрошуємо вас на засідання міського методичного об’єднання бібліотекарів ЗНЗ та ПНЗ за темою: "Діяльнісний підхід в формуванні компетентного читача". 
Розглянемо такі питання:

1. Про використання інтелектуальних ігор в позаурочній діяльності для формування компетентного користувача шкільної бібліотеки.


Powered by emaze


2. Про підсумки роботи над єдиною методичною темою «Діяльнісний підхід в формуванні компетентного читача шляхом використання інноваційних технологій».

1 коментар:

semerenko сказав...

Наталіє Іванівно, щиро дякую за змістовний структурований матеріал. Новинкою для мене став ігровий захід - бібліокешинг. Цікаво буде провести в своїй бібліотеці. А також спробую сервіс emaze для створення презентацій (ефектна презентація у Вас!). Пропоную створити єдиний інформаційний банк авторський ігор, щоб можна було скористатись розробками колег/поділитись своїми.
Велика подяка Анастасії Сергіївні за творчу підсумкову роботу нашої діяльності. Як багато за ці роки зроблено шкільними бібліотекарями з формування компетентного читача! Завдяки підтримці, навчанню, супроводу наших методистів.
Дякую Анастасії Сергіївні і Наталії Іванівні за цікаві, творчі вебінари, майстер-класи, інтернет-семінари і, взагалі, корисні поради.
Всім нам здоров'я і творчого натхнення!